Velkommen hos Danish Gallery

Kære danske kunstinteresserede.

Søger du original kunst til rimelige priser, der matcher dig, dit hjem eller arbejdsplads, har du fundet det helt rette online galleri. Vælg blot ønsket kategori i venstre side, og betragt i ro og mag de mange spændende kunstnere og deres værker. Du kan vælge at se priserne i danske kroner i stedet for i Euro, i øvre højre side.

Vælg kunstner: Vælg maleri kategori:
 

Du har dog ramt vores nye engelske galleriside. Skulle du have det bedre med vores danske - men lidt mere gammeldags hjemmeside - kan du klikke her: www.DanishGallery.dk

Med over 1500 unikke, originale malerier til salg, i alle størrelser, priser og genrer, malet af alt fra nye, spirende talenter, til erfarne fuldtidskunstnere, er der noget for alle at forelske sig i. Køb original kunst online i ro og mag hos Danmarks online galleri nr. 1.

Vi har siden 2008 leveret originale malerier til danske og udenlandske kunder, og tilbyder naturligvis gratis fragt til din dør, samt 14 dages returret, hvis du imod forventning ikke skulle være tilfreds, efter at have hængt det op i dit eget hjem.

Jeg håber du finder det perfekte match for dig og dit hjem, enten her, eller på: www.DanishGallery.dk

Rigtig god fornøjelse...har du spørgsmål af nogen art, eller ønsker at bese et værk i virkeligheden, før eventuelt køb, så tøv ikke med at kontakte os.

Mange hilsener, Kim Svarrer - Danish Gallery


In den Einkaufswagen legen